Rebasing
Door de belasting van de gebitsprothese op uw kaak slinkt in de loop der jaren uw kaak. Daarom is het raadzaam om iedere twee jaar een controlebezoek af te leggen bij de tandprotheticus. Als uw prothese niet meer goed past wordt er een afdruk genomen van de kaak en kunnen wij een nieuwe laag kunststof onder uw prothese  plaatsen waardoor uw  prothese weer goed past.

Als u een afspraak maakt voor rebasen wordt er in de ochtend een afdruk genomen en kan u aan het eind van de dag de prothese weer ophalen. Wij verzoeken u om voor een rebasing een telefonische afspraak te maken. In de meeste gevallen zal deze aanpassing een ochtend of middag duren (e.e.a. afhankelijk van uw prothese).

Houdt er rekening mee dat u gedurende die dag geen prothese heeft. Wellicht heeft u uw oude prothese nog bewaard zodat u niet zonder prothese zit.
Wilt u weten of deze ingreep wordt vergoed? Klik dan hier voor het vergoedingenoverzicht.

Reparatie
Bij ons kunt u ook terecht als een tand  uit uw gebitsprothese is uitgevallen uw gebitsprothese is gescheurd of zelfs gebroken. Wij stellen de oorzaak van dit ongemak vast om herhaling te voorkomen.

Wij verzoeken u om telefonisch een afspraak te maken voor een reparatie. In de meeste gevallen kunt er op wachten. Een reparatie kan 30 tot 45 minuten in beslag nemen.

Uitbreiding

Voor uitbreiding aan uw gedeeltelijke prothese kunt u bij ons ook terecht. Er wordt dan een afdruk gemaakt van uw kaak waarna wij uw plaatje uitbreiden met 1 of meerdere tanden of kiezen. Voor deze behandeling bent u uw plaatje een paar uur kwijt.

Behandelingen