Happy Loving couple close up. Healthy white smile.

Uw eerste prothese

Van eigen tanden en kiezen naar een kunstgebit.

Om allerlei redenen kunt u uw laatste tanden en kiezen verliezen (tandbederf, trauma). Na uw eerste bezoek bij de tandprotheticus zal hij u verwijzen naar een tandarts/kaakchirurg

Lees verder
Generic Dental Implant Study Analysis Crown Bridge Demonstration Teeth Model

Implantologie

Een loszittende kunstgebit in de onderkaak is een meest voorkomende klacht bij volledig prothese dragers. Als een kunstgebit in de  onderkaak niet goed blijft zitten, kan Tandprothetische praktijk Kodent in voorkomende gevallen hulp inroepen van een implantoloog.

Lees verder
Combined fixed and mobile prosthesis with milling and micro connection on a blue background

Partiële/Frame Prothese

Behalve het aanmeten en vervaardigen van volledige protheses zijn  wij ook specialist in het aanmeten en vervaardigen van  de partiële prothese (een plaatje) of frame (metaal). Ten opzichte van de volledige prothese is er echter in behandelwijze en verantwoording wel een groot verschil.

Lees verder
Dental technician hands working with tooth dentures in his laboratory, dental prostheses background concept, web banner

Rebasing & reparatie

Door de belasting van de gebitsprothese op uw kaak slinkt in de loop der jaren uw kaak. Daarom is het raadzaam om iedere twee jaar een controlebezoek af te leggen bij de tandprotheticus.

Lees verder
gmbedo-tandarts

Volledige Prothese

Meer dan 3 miljoen mensen in Nederland dragen een gebitsprothese. Ongeveer 800.000 van hen hebben hier in meer of mindere mate problemen mee. Er zijn diverse oorzaken waardoor mensen last hebben van hun gebitsprothese.

Lees verder